Takip et

Hesabımı nasıl silebilirim?

Hesabınızı silmek için ayarlara tıklayın (sol altta dişli çarklar). Bir pencere açılıyor." "Sil" "sekmesine tıklayın ve oradaki silme işlemini başlatın. Daha sonra otomatik olarak çıkış yapacak ve hesabınızla ilişkili e-posta adresine bir e-posta alacaksınız. Orada bir onay linki bulacaksınız. Bu bağlantıyı onayladığınız anda hesap silinir.

Lütfen aklınızda bulundurun:

  • Silme işlemi yalnızca daha önce ayarlar üzerinden başlatıldığı dünya için yapılır.
  • Onay bağlantısı sadece kısa bir süre için geçerlidir. Onaylama bağlantısı geçersizse, yeni bir bağlantı almak için ayarları silme işlemini yeniden başlatmanız gerekir.
  • Silme işlemini başlattıktan sonra seçilen dünyaya tekrar giriş yaparsanız, ilgili onay linki de geçersiz sayılır.