Obserwuj

Jak mogę usunąć moje konto? Więcej szczegółów według nowego mechanizmu usuwania

Aby usunąć konto, kliknij ustawienia (koła zębate w lewym dolnym rogu). Otwiera się okno. Kliknij zakładkę „Usuń” i rozpocznij usuwanie.
Zostaniesz automatycznie wylogowany i otrzymasz e-mail na adres e-mail powiązany z Twoim kontem. Znajdziesz tam link potwierdzający.
Po potwierdzeniu tego linku konto zostanie usunięte.

Proszę zanotować:
- usunięcie jest dokonywane tylko dla świata, na którym zostało wcześniej zainicjowane za pomocą ustawień
- link potwierdzający jest ważny tylko przez krótki czas. Jeśli link potwierdzający jest nieprawidłowy, musisz ponownie rozpocząć usuwanie za pomocą ustawień, aby uzyskać nowy link.
- jeśli zalogujesz się ponownie do wybranego świata po zainicjowaniu usunięcia, odpowiedni link potwierdzenia również zostanie unieważniony.