Obserwuj

Jak mogę usunąć moje konto? Więcej szczegółów według nowego mechanizmu usuwania

Aby usunąć konto, kliknij ustawienia (koła zębate w lewym dolnym rogu). Otwiera się okno. Kliknij zakładkę „Usuń” i rozpocznij usuwanie. Zostaniesz automatycznie wylogowany i otrzymasz e-mail na adres e-mail powiązany z Twoim kontem. Znajdziesz tam link potwierdzający. Po potwierdzeniu tego linku konto zostanie usunięte.

Proszę zanotować:

  • usunięcie jest dokonywane tylko dla świata, na którym zostało wcześniej zainicjowane za pomocą ustawień
  • link potwierdzający jest ważny tylko przez krótki czas. Jeśli link potwierdzający jest nieprawidłowy, musisz ponownie rozpocząć usuwanie za pomocą ustawień, aby uzyskać nowy link.
  • jeśli zalogujesz się ponownie do wybranego świata po zainicjowaniu usunięcia, odpowiedni link potwierdzenia również zostanie unieważniony.