Követés

Hogyan törölhetem a fiókomat? További részletek az új törlési mechanizmus szerint

A fiók törléséhez kattintson a beállításokra (bal alsó fogaskerekek). Egy ablak nyílik meg. Kattintson a" Törlés "" fülre, és indítsa el a törlést. A fiókhoz kapcsolódó e-mail címre egy megerősítő link található, amint megerősíti ezt a linket, a fiók törlésre kerül. Kérjük, vegye figyelembe: - a törlés csak azon a világon történik, amelyen korábban a beállítások - a visszaigazoló hivatkozás csak rövid ideig érvényes. Ha a visszaigazoló hivatkozás érvénytelen, újra kell indítania a törlést a beállítások segítségével, hogy új linket kapjon. a megfelelő megerősítő link is érvénytelen lesz.